(0)
  • Bezorgkosten €6,75 (NL)
  • Vanaf €100,- gratis thuisbezorgd
  • Vandaag besteld morgen bezorgd

Maatwerk

Personal Pair KOPS


Welke schoenenliefhebber droomt er niet van om zijn eigen schoen te ontwerpen en /of zelf een kleurcombinatie te bedenken, die verder nergens anders te koop is. Voor deze liefhebbers  hebben wij het Brabantse merk KOPS in ons programma. U kunt kiezen uit 5 modellen van een lage Moliere tot en halfhoge schoen. Hieronder vindt u een opsomming van de mogelijkheden:

5 modellen
65 kleuren en materialen leer
2 breedtematen
4 typen zolen
Initialen of logo op schoenen geborduurd
Nieuw: foto op schoenen geprint
Vanaf maat 36 t/m 48
Uitneembare voetbed
Flexibel genaaid dus heerlijk draagcomfort
6 weken levertijd of spoedbestelling 10 werkdagen
Schoenen vanaf 259.95, bijpassende centuur 59.95

Hoe komt een bestelling tot stand?
In onze winkel hebben wij alle passchoenen (maten) op voorraad. Door een van onze schoenenadviseurs wordt de lengte en de breedtemaat bepaald. Vervolgens kiest u het model, de kleurcombinatie, de zool, het stikgaren, het aflapgaren , de veters en de afwerking van de zool. Als laatste stap kunt u, om het geheel af te maken, uw centuur samenstellen. Uw schoenen worden vooraf betaald en zes weken later (of 10 werkdagen bij een spoedbestelling) zijn ze klaar en kunt u ze komen afhalen. Ze kunnen uiteraard ook kostenloos naar u worden opgestuurd. Uw gegevens worden in onze database bewaard zodat u bij een vervolgaankoop niet meer hoeft te passen.

Wij hebben in onze winkel een mooie collectie met voorbeeldschoenen opgebouwd waardoor u zich kunt laten inspireren. Alle opties die mogelijk zijn hebben we in de voorbeeldschoenen laten terugkomen, zodat u alles rustig kunt bekijken en uw keuze kunt maken. In onze bibiotheek Personal Pair kunt u alle schoenen zien die wij al voor klanten hebben laten maken. Laat u inspireren!

Allernieuwste ontwikkeling van KOPS; fotoprint op schoenen.
Heeft u een foto van uw oldtimer, hond, favoriet landschap of schilderij, dan bestaat ook  de mogelijkheid om die op de zijkant van uw schoenen te laten printen. Op deze wijze kunt u zelf uw eigen unieke schoenen creëren.  Ook kunt u de schoenen als promotiemiddel gebruiken voor uw bedrijf of vereniging, want het is ook mogelijkheid om in de foto uw logo te integreren.

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden oneindig. Kom naar de winkel en bekijk, voel en ervaar hoe uniek deze schoenen zijn. Let’s get personal!Personal pair Ambiorix

De mooiste handgemaakte schoenen van België komen uit Tongeren, waar deze kwaliteitsschoenen nog op ambachtelijke wijze door ervaren schoenmakers worden gemaakt. Sinds een aantal jaren heeft Ambiorix ook een Personal Pair programma met een breed scala aan modellen, leersoorten en maakwijzes. Ambiorix schoenen staan voor superieure kwaliteit en duurzaamheid. Het zijn schoenen die jaren mooi blijven en door gebruik van het rijke leer alleen maar mooier worden. Een ambiorix schoen is een investering waar men lang van geniet. Hieronder vindt u de mogelijkheden van ons Ambiorix Personal Pair programma:

2 modellen
27 kleuren en materialen leer
Op aanvraag exotische leersoorten; haai, struisvogel en krokodillenleer.
3 breedtematen
5 typen zolen
4 verschillende maakwijzes
Naam in schoenen geprint of initialen op de zool
Vanaf maat 39 t/m 50
5 weken levertijd
Schoenen vanaf € 349.95; bijpassende riem € 79.95

Wij hebben de passchoenen in onze winkel en kunnen u begeleiden naar de juiste lengte en breedtemaat. Ook kunt u alle leerstalen zien en kunnen wij met behulp van het digitale Ambiorix programma op de tablet de door u gewenste combinatie samenstellen, waarna u meteen het eindresultaat van uw creatie kunt bewonderen.

Voor klanten die het moeilijk vinden om een kleurencombinatie te bepalen, hebben wij nog een ander optie. Wij hebben 15 voorbeeldmodellen laten maken die speciaal door Ambiorix voor onze winkel vervaardigd zijn. U kunt deze schoenen bij ons passen in de maten 38 t/m 48. Als we de juiste maat weten en u heeft een van de 15 modellen gekozen, dan wordt het model in uw maat gemaakt en wordt het 5 weken later afgeleverd.

Ambiorix Personal Pair is voor de klant die op zoek is naar schoenen van topkwaliteit en die de voorkeur geeft aan een perfecte pasvorm en een unieke kleurcombinatie of leersoort.

Laat u verrassen door ons Ambiorix Personal Pair programma in onze winkel.